2018. jún 25.

Jön a fizetős YouTube

írta: hirturmix
Jön a fizetős YouTube

fizetos_lesz_a_youtube_netextra_hu.jpg

Eddig minden szolgáltatása díjmentes volt, de a hírek szerint hamarosan bevezeti a fizetős megoldását.

Eddig minden szolgáltatása díjmentes volt, de a hírek szerint hamarosan bevezeti a fizetős megoldását. Az információ teljesen megbízható forrástól érkezett, ugyanis a Youtube új vezetője, Susan Wojcicki nyilatkozta a Wall Street Journalnak a Recode Mobile konferencián.

Wojcicki előzőleg a Google hirdetési igazgatóságát vezette, és onnan ült át a Google tulajdonolta cég legmagasabb vezetői székébe.

Azt tudjuk, hogy a hatalmas nézettségnek, és népszerűségnek örvendő videó megosztó minden szolgáltatása ingyenes volt. Ezt azért tudta megtenni, mert a csatornán megjelenő hirdetésekből tartotta fent magát. Az eddig bejelentett változás szerint a fizetős verzió reklámmentes lesz, és prémiumszolgáltatásokat is tartalmaz majd.

Jó hír, hogy a jelenlegi, mindenki számára ismert „mezítlábas ” verzió is tovább működik majd.

Azt nem tudjuk megmondani, hogy a jelenleg is ingyenesen működő verzióhoz tartozó szolgáltatásokból elvesznek-e, a fizetős verzió bevezetésével párhuzamosan.

A bevezetni kívánt fizetős változat minket egy kicsit az olya mobil applikációkra emlékeztet, ahol a felhasználó vagy fogcsikorgatva tűri a reklámokat, vagy pedig fizet azok eltávolításáért.

 

Forrás: https://netextra.hu/fizetos-lesz-a-youtube/

Szólj hozzá

youtube durva hihetetlen fizetős fizetős youtube hirturmix citromix hirek